Jumbo TUŽKA na oči
Jumbo TUŽKA na oči
Jumbo TUŽKA na oči
Jumbo TUŽKA na oči
Jumbo TUŽKA na oči
Jumbo TUŽKA na oči
Späť
Ďalej

Jumbo TUŽKA na oči

9,90 €

Víceúčelová oční linka - kombinuje oční stíny a oční linky. Je jemná a vhodná i pro citlivé oči. Díky obsahu přírodních olejů pečuje o pokožku. Dlouhotrvající krémové složení je dostupné ve třech pigmentovaných odstínech.

Jumbo tužka na oči: Maple

Shipping costs from 5,00 €. Check it out!

Důvody, proč si mě zamiluješ

Barvy

Každodenní odstíny pro mnoho příležitostí

Přírodní složení

100 % přírodních ingrediencí + hydratační složky

KRÉMOVÉ

Jsou měkké a hladce klouzají po víčku. Zanechávají intenzivní barvu jediným tahem

Více o produktu

Chytrý způsob líčení očí. Tužky na oči Annabelle Minerals můžeš využít mnoha způsoby. Použij je jako oční stíny, oční linky nebo bázi pod stíny. Použij je k namalování linky na horním očním víčku nebo k vykreslení vodní linky. Tužky mají neuvěřitelně krémové složení. Díky tomu se rychle a snadno nanášejí, snadno se roztírají a krásně se míchají s ostatní kosmetikou. Jedná se o efektivní make-up s minimálním úsilím.


Stíny v tužce jsou šetrné k jemné pokožce očí. Mají velmi dlouhou vydrž. Díky jedinečnému sametovému složení se s nimi snadno pracuje a opravují případné chyby. Tužky si oblíbí a ochotně využijí jak oddané uživatelky make-upu, tak i lidé, kteří se líčí čas od času.


FERN je krásná lahvově zelená barva. Metalické částice zakomponované do stínu způsobují změnu barvy v závislosti na úhlu světla.Tento odstín udělá vždy dojem - ať už jej nosíš sólo nebo s propracovaným očním make-upem. Na tuto zeleň se jen těžko zapomíná.


Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Silica, Copernicia Cerifera Cera, Mica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Talc, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, CI 77891, CI 77492, CI 77510, CI 77499


MAPLE je tmavě hnědá barva s měděným leskem. Velmi univerzální oční stíny pro každodenní použití. Projasní oční víčko a zdůrazní barvu každé duhovky. Metalické částice odrážejí světlo a vytvářejí na očním víčku jemnou měděnou auru. Je to odstín vhodný pro každou příležitost. Je zkrátka nadčasový.


Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Mica, Silica, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Calcium Aluminum Borosilicate, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, Tin Oxide, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77492


MIST – základní praktický odstín. Klasická matná béžová, bez které se těžko obejdeš. Je to základní stín, který poslouží jako podklad pod barevné líčení. Dobře se mísí s minerálními pigmenty a zvyšuje jejich intenzitu. Mist je také vhodný pro optické zvětšení oka - nanes ho na vodní oční linku a pro zvýraznění oblasti pod obočím.


Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, CI 77891, CI 77491

CATMINT - pastelový odstín fialové, který oživí a zvýrazní barvu duhovky. Nakresli s ní linku nebo jí přetři prstem po očním víčku, abys bez námahy vytvořila nonšalantní a svěží vzhled.

Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Kaolin, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, CI 77891, CI 77742, CI 77007, CI 16035

FUCHSIA - klasická, sytá fialka v krémové verzi. Bude fungovat v jakémkoli líčení: denní, jako linka na horním nebo spodním víčku a večer jako barevný akcent.

Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polygly-Ceryl-3 Diisostearate, Maltodextrin, Oryzanol, Tocopherol, Kaolin, Glyceryl Undecylenate, CI 77007, CI 77891, CI 75470

MIDNIGHT - kombinace lilkové fialové s hnědou a trochou šedé, doplněná stříbřitým leskem. Tato tužka na oči je skutečný chameleon, který svou noblesou doplní každé líčení.

Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Mica, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Toco-Pherol, Glyceryl Undecylenate, CI 77891, CI 77499, CI 77491


Jak použít stíny v tužce?
Díky sametovému složení je použití tužek na oči Annabelle Minerals opravdovým potěšením. Nakresli s nimi rychlou linku na oční víčko a rozetři ji štětcem na oční stíny nebo prstem - make-up máš hotový za méně než minutu!


S tužkami na oči Annabelle Minerals docílíš jak jemného denního líčení, tak i večerního komplexnějšího looku. Každé z nich vytvoříš hravě a rychle.


Vysoká výdrž a intenzita barvy jde ruku v ruce se snadným odličováním. Make-up s očními linkami stačí jemně odstranit znovupoužitelnými tampony namočenými ve vodě nebo troše multifunkčního oleje. A to bez drhnutí a podráždění.


Krémové stíny v tužce Annabelle Minerals jsou veganské a ekologické produkty. Kombinace rostlinných olejů, vitamínu E a minerálů umožňuje dosáhnout efektu hladké linie, která se snadno roztírá a vytváří přirozeně vypadající saténový make-up.


Jumbo tužku na oči jsme navrhli v souladu s myšlenkou zero waste. Použité materiály jsou přírodní dřevo a kov z růžového zlata.

3 způsoby aplikace
tužky na oční víčka

  • 1. Klasická linka v nadčasové verzi: tužkou nakreslíš jemnou linku v intenzivní barvě. Rychle a efektivně.
  • 2. Vodní linka pro větší oči: nanes barvu na spodní víčko, abyste vzhledu dodali hloubku. Jemně pohybujte tužkou podél vodní linie pro přirozený efekt. Můžete nanést i trochu více produktu a rozetřít ho štětcem - doporučujeme zejména při večerním líčení.
  • 3. Krémové oční stíny: Oční tužky se snadno roztírají pro krémové oční stíny. Barvu stačí nanést na oční víčko a rozetřít štětcem nebo prstem.
  • Jumbo Tužky na oči jsou multifunkční produkty, které můžete používat samostatně nebo kombinovat s další kosmetikou při složitějším líčení. Je dobré je mít vždy po ruce.

Najdi svůj PERFEKTNÍ odstín!

Zapni fotoaparát nebo nahraj fotku a vyzkoušej si naši kosmetiku. Zkoušej to bez make-upu a na denním světle, aby tón pleti odpovídal realitě. Posouvej barevné kruhy a vyber si ten nejlepší pro tvoji pleť.
<p>Najdi svůj <strong>PERFEKTNÍ</strong> odstín!</p>

S čím ti mohu pomoci

Oblíbené ingredience

KOKOSOVÝ OLE

Hydratuje, vyživuje a udržuje vlhkost

KARNAUBSKÝ VOSK

Zjemňuje a dodává lesk

VITAMÍN E

zlepšuje pevnost epidermis, silný antioxidant

ORYZANOL

Bojuje proti volným radikálům, zpomaluje proces stárnutí

Máš dotaz k objednávce? Kontaktuj nás - rádi zodpovíme tvé dotazy!

Loading...