jílové oční STÍNY
jílové oční STÍNY
jílové oční STÍNY
jílové oční STÍNY
jílové oční STÍNY
jílové oční STÍNY
Späť
Ďalej

jílové oční STÍNY

11,90 €

Oční stíny vytvořené pro velmi citlivé oči, vhodné i pro uživatele kontaktních čoček. Jemné složení na bázi přírodních kosmetických jílů zajišťuje komfort nošení očního make-upu po celý den. Jílové oční stíny nabízíme v 10 denních pastelových odstínech v matném provedení.

jílové oční stíny: Frappe

Shipping costs from 5,00 €. Check it out!

Důvody, proč si mě zamiluješ

Barvy

Každodenní odstíny pro mnoho příležitostí

Odolný

Neopotřebovává se a nedrolí se. Zajistí ti odolný a krásný make-up

Jemná formula

Přirozený a jemný pro citlivé oči, složení zaručuje make-up bez slz

Více o produktu

Minimum přísad, maximální výsledný efekt. V Annabelle Minerals jsme k vytvoření jemných očních stínů se sametovou texturou potřebovali jen pár přírodních ingrediencí. Jílové oční stíny jsou produktem šitým na míru pro lidi s velmi citlivýma očima a také uživatelům kontaktních čoček. Inovativní receptura na bázi bílého a zeleného jílu rozjasňuje a opticky vyhlazuje oční víčko.


Stíny Annabelle Minerals dodají vzhledu nejen na výrazu, ale také – díky obsahu přírodních jílů – vyživují pokožku očních víček. Kolekce Soft Cocktail obsahuje oční stíny v nude barvách. Vytvořeno s ohledem na každodenní make-up. Poskytují matný, elegantní vzhled.

ALMOND MILK – jílové oční stíny v mléčně bílé barvě. Můžeš ho použít na více způsobů: jako podklad pod barevné stíny, bílé oční linky, rozjasňující oční korektor. Při samostatné aplikaci na celé víčko rozzáří pohled.
Složení: Mica, Illite, CI 77891
AMERICANO je chladná tlumená hnědá s matným povrchem. Perfektní jako stín, který zvýrazňuje barvu modré a tmavě hnědé duhovky, stín prohlubující konturu očního víčka je vhodný i pro vyplnění obočí.
Složení: Mica, Kaolin, CI 77491, CI 77891
COCOA CUP – teplá intenzivní hnědá s měděným podtónem. Ideální pro make-up modrých a zelených očí. Krásně se doplňuje s mnoha lesklými minerálními pigmenty.
Složení: Mica, Illite, Kaolin, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891
FRAPPE je jemná barva vhodná pro každodenní nošení, připomínající bílou kávu. Univerzální odstín očních stínů osloví každého, kdo ocení jemné líčení očí, které podtrhne přirozenou krásu.
Složení: Mica, Illite, Kaolin, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891
ICE TEA – odstín v oranžovém odstínu. Rozjasňuje pohled a dodává mu na hloubce. Teplé tóny intenzivní broskvové barvy zvýrazňují krásu modrých a šedých očí.
Složení: Mica, Illite, Kaolin, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891
LEMONADE je teplá slámově žlutá, která dokonale zvýrazní zelené a světle hnědé oči. Při nanášení vlhkým štětcem na oční linky lze použít i jako oční linka.
Složení: Mica, Illite, Kaolin, CI77491, CI77492, CI77499, CI77891
MARGARITA bude fungovat jako akcent i dominantní barva v líčení. Tlumená růžová osloví především lidi s chladným podtónem pleti, jako je léto a zima.
Složení: Mica, Kaolin, CI 77491, CI 77891

MILKSHAKE připomíná koktejl z lesního ovoce. Jedná se o jemnou, chladivou fialovou s příměsí bílé. Odstín poskytuje matný povrch. Perfektní jako denní líčení pro letní i zimní typy. Bude fungovat jako kontrastní odstín pro modré, zelené a oříškové oči. Složení: slída, kaolin, CI 77491, CI 77891
SMOOTHIE - mléčně-broskvová barva, připomínající ovocný koktejl. Smoothie je velmi univerzální odstín, který vyhovuje většině podtónů pleti. Broskvová víčka jsou také perfektní volbou pro svatební líčení.
Složení: Mica, Illite, CI 77891
WHITE COFFEE je nutností každé kosmetické taštičky. Je perfektní pro rozjasnění očního víčka, bude fungovat samostatně i jako podkladový stín. Jde o univerzální barvu studené šedé s příměsí hnědé, která se hodí v mnoha verzích make-upu.
Složení: Mica, Kaolin, CI 77491, CI 77891


Oční stíny Annabelle Minerals jsou dlouhotrvající a odolné vůči potu a oděru. Vydrží mnoho hodin i na tzv. „mastném víčku.“ Při aplikaci se nerozmazávají ani nedrolí. Jsou pohodlné při nošení a nedráždí citlivé oči.


Jak nanášet oční stíny?
Před aplikací očního stínu naneste na oční víčka trochu minerálního make-upu nebo jílové báze pod make-up. Díky tomuto triku vydrží stíny na pleti déle.


Jak kombinovat stíny na očním víčku?
Hedvábná struktura jílových očních stínů Annabelle Minerals umožňuje jejich snadné nanášení a míchání, během dne se nedrolí ani neopadávají. Vše, co potřebujete, je vhodný štětec na stínování očních stínů, abyste získali efekt prolnutí barev.

Jak odlíčit oční stíny?
Na odlíčení očí vyzkoušejte některý z multifunkčních olejů Annabelle Minerals. Stačí jím navlhčit opakovatelně použitelný tampon a přiložit jej na oční víčko. Olej rozpustí i voděodolný make-up.


Jílové stíny jsou baleny v dóze se sítkem.

Jak aplikovat
oční stíny?

  • 1. Před líčením očí nanes na oční víčka tenkou vrstvu podkladové báze – make-up tak vydrží déle. Poté naber stín štětcem a zapracuj jej do štětin.
  • 2. Poté naber stín štětcem a zapracuj jej do štětin. Přebytečné oční stíny sklepni o okraj kelímku, abys zabránila zaprášení očního okolí.
  • 3. Nanes stín na oční víčko, začni od vnějšího koutku oka.
  • Pokud je získaný efekt příliš jemný, opakuj akci, čímž zvýšíš intenzitu barvy.

Najdi svůj PERFEKTNÍ odstín!

Zapni fotoaparát nebo nahraj fotku a vyzkoušej si naši kosmetiku. Zkoušej to bez make-upu a na denním světle, aby tón pleti odpovídal realitě. Posouvej barevné kruhy a vyber si ten nejlepší pro tvoji pleť.
<p>Najdi svůj <strong>PERFEKTNÍ</strong> odstín!</p>

S čím ti mohu pomoci

Oblíbené ingredience

SLÍDA

Dodává lehkost a hedvábný povrch. Jemný lesk oživuje a dodává svěžest. Opticky vyhlazuje drobné nerovnosti.

OXIDY ŽELEZA

Dodávají kosmetice tu správnou barvu

KAOLIN

ZELENÝ JÍL

Nenahraditelný v péči o mastnou, smíšenou a aknózní pleť. Má antibakteriální a dezinfekční účinky a zklidňující a hojivé vlastnosti. Absorbuje přebytečný maz.

Máš dotaz k objednávce? Kontaktuj nás - rádi zodpovíme tvé dotazy!

Loading...