GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
GLOW JUICE – sérum s vitamínem C
Späť
Ďalej

GLOW JUICE – sérum s vitamínem C

28,90 €

Pokročilé sérum s 20 % vitaminu C, obohacené o kyselinu ferulovou, vitamín E a kvercetin. Poskytuje omlazující a rozjasňující účinek. Pro všechny typy pokožky.

 

Shipping costs from 5,00 €. Check it out!

Důvody, proč si mě zamiluješ

Protistárnoucí účinek

Redukuje vrásky, napíná a tonizuje pokožku

Pojasnění

Vyrovnává a zlepšuje barvu tvé pleti. Dodá jí přirozený lesk

JEMNOST A ÚČINOST

Nedráždí jemnou pokožku. Výsledky zaznamenáš rychle

Více o produktu

Sníš o pevné, hydratované a mladistvě vypadající pleti plné lesku? Sérum Annabelle Minerals Glow Juice Serum ti pomůže splnit tyto sny.
Glow Juice je účinné sérum s 20 % vitamínu C ve formě kyseliny askorbové. Sérum je na vodní bázi. Snadno se roztírá a rychle se vstřebává. Působí jako podpora přirozeného lesku, napíná a viditelně vyrovnává tón pleti. Zklidňuje a stimuluje pokožku k regeneraci. Vysoký obsah vitaminu C pomáhá dosáhnout očekávaných výsledků v krátké době.


20 % vitamínu C podpořeno působením unikátních složek
Vitamin C v kosmetice působí jako silný antioxidant, který chrání pokožku před volnými radikály. Pomáhá redukovat viditelné známky stárnutí, jako jsou vrásky a ztráta pevnosti. Vitamin C je známý svými rozjasňujícími vlastnostmi, schopností sjednotit tón pleti a také zvýšením odolnosti pleti vůči škodlivým volným radikálům. Do séra Glow Juice jsme přidali ingredience, které navíc umocňují jeho jedinečné vlastnosti.


Kyselina ferulová – má antioxidační a protizánětlivé vlastnosti a urychluje redukci kožních lézí. Má rozjasňující účinek. Kombinace vitaminu C a kyseliny ferulové vzájemně zesiluje jejich účinek.
Vitamín E – je nazýván vitamínem mládí. Je účinným antioxidantem. Má protistárnoucí vlastnosti, hydratuje a zklidňuje podráždění.
Liposomální kvercetin – silný antioxidant, bojuje proti vráskám a stárnutí.
Extrakt z plodů šípku - vyhlazuje, hydratuje a zjemňuje pokožku. Má rozjasňující účinek, vyrovnává barvu pleti a oživuje ji.


Jak funguje Glow Juice sérum s vitamínem C?
Annabelle Minerals Glow Juice Sérum je produkt zaměřený na rychlé a účinné působení proti stárnutí. Pokožku vypíná, tonizuje a zanechává ji vyhlazenou. Vysoký obsah vitamínu C podpořený kyselinou ferulovou, vitamínem E a kvercetinem působí silně antioxidačně a bojuje proti volným radikálům. Posiluje, vyživuje a hydratuje pokožku, která během krátké doby získá jas a vypadá omlazeně. Sérum Glow Juice nezpůsobuje podráždění a mohou jej používat i lidé s citlivou, problematickou a kuperózní pletí.
Ošetření sérem s vitamínem C je prospěšné bez ohledu na typ pleti. Pozitivních účinků Glow Juice si všimnou jak lidé s mladou, aknózní a problematickou pletí, tak i lidé s normální a suchou pletí a známkami stárnutí.


Jak používat Glow Juice sérum s vitamínem C?
Očisti si pleť: Před aplikací séra očisti obličej a krk jemným čisticím prostředkem.
Nanes několik kapek séra: nanes přiměřené množství séra na ruce a jemně jej vklepej do pokožky obličeje, krku a dekoltu.
Poklepávej, dokud se nevstřebá: pokračuj v jemném poklepávání pokožky, dokud se sérum nevstřebá.
Nanes hydratační krém: Po nanesení séra počkej asi 10 minut a nanes hydratační krém. Například Annabelle Minerals Soft Cream, lehký veganský hydratační krém.
Použití ráno: používej sérum s vitamínem C v ranní péči. Pokožka je ráno nejlépe připravená na poskytující efekt antioxidantů.
Glow Juice Serum by se nemělo používat ve stejné části péče o pleť jako Clarity Juice Serum. Kombinace vitaminu C s niacinamidem může vést k podráždění pokožky. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat Clarity Juice večer a Glow Juice ráno.


Složení: Aqua, Ascorbic Acid, Glycerin, Propanediol, Laureth-23, Ferulic Acid, Tocopherol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Rosa Canina Fruit Extract, Lecithin, Quercetin, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool

Produkt byl dermatologicky testován na lidech s citlivou pokožkou.


Skladuj při teplotě 15 až 25 stupňů C. Chraňte před slunečním zářením.


30 ml

Jak používat
sérum Glow Juice s vitamínem C?

  • 1. Před aplikací séra očistěte obličej a krk jemným čisticím prostředkem.
  • 2. Naneste část séra na ruce a jemně ho vmasírujte do pokožky obličeje, krku a dekoltu.
  • 3. Po nanesení séra počkejte asi 10 minut a naneste hydratační krém. Například lehký, hydratační SOFT CREAM.
  • Používejte sérum s vitamínem C ve své ranní péči. Kůže tak nejlépe přijímá účinky antioxidantů.

S čím ti mohu pomoci

Oblíbené ingredience

VITAMÍN E

zlepšuje pevnost epidermis, silný antioxidant

VITAMÍN C

Silný antioxidant, který chrání pokožku před volnými radikály. Pomáhá redukovat viditelné známky stárnutí, jako jsou vrásky a ztráta pevnosti. Vitamín C je známý pro svoji schopnost rozjasnění a zlepšení tónu pleti a také pro zvýšení odolnosti pleti vůči škodlivým vnějším faktorům

KYSELINA FERULOVÁ

Má antioxidační a protizánětlivé vlastnosti a urychluje redukci kožních lézí. Má rozjasňující účinek. Kombinace vitamínu C a kyseliny ferulové zesiluje účinek obou složek navzájem

LIPOSOMÁLNÍ QUERCETIN

Silný antioxidant. Bojuje proti vráskám a stárnutí

OVOCNÝ EXTRAKT Z DIVOKÉ RŮŽE

Vyhlazuje, zvlhčuje a zjemňuje pokožku. Má rozjasňující účinek, vyrovnává barvu a oživuje pleť

Máš dotaz k objednávce? Kontaktuj nás - rádi zodpovíme tvé dotazy!

Loading...