Jumbo TUŽKA na rty
Jumbo TUŽKA na rty
Jumbo TUŽKA na rty
Jumbo TUŽKA na rty
Jumbo TUŽKA na rty
Späť
Ďalej

Jumbo TUŽKA na rty

Produkt je dostupný s inými parametrami
9,90 €

Krémová tužka na rty ve třech barvách. Příjemné na každodenní nošení - díky obsahu přírodních olejů rty vyživuje a zjemňuje. Snadné a příjemné použití. Univerzální svěží odstíny a polomatný finiš.

Jumbo tužka na rty: Cranberry

Upozorniť ma pri dostupnosti Powiadom o dostępności
Shipping costs from 5,00 €. Check it out!

Důvody, proč si mě zamiluješ

Komfort

Hladce klouže po rtech a poskytuje jim pohodlí při nošení

Barvy

Každodenní odstíny pro mnoho příležitostí

Přírodní složení

100 % přírodních ingrediencí + hydratační složky

Více o produktu

Svěží barva, příjemné nošení - v ekologickém obalu. Tužky na rty Annabelle Minerals chceš používat znovu a znovu. Vyživující složení na bázi cenných olejů pečuje o rty, dodává jim barvu a jemný lesk. Tužky jsou extrémně jemné, po rtech hladce kloužou, takže se snadno a příjemně používají.


2v1 tužky na rty. Krémové dlouhotrvající složení se nemaže a dobře drží konturu. Proto můžeš tužku na rty použít jako rtěnku i konturku. Smíchej barvy dohromady pro efekt ombré rtů.


Univerzální svěží odstíny osloví nejen oddané fanynky rtěnek, ale i lidi, kteří si rty malují jen zřídka.


CRANBERRY je odstín sytě růžové barvy ve středně studených tónech. Lehce lesklý, přirozený povrch dodává rtům vícerozměrný vzhled. Poskytuje šťavnatý - typický pro bobulovité ovoce - odstín, který je možné vrstvit. Ideální pro každodenní líčení. Jemně zdůraznění přirozenou barvu rtů, vhodné i pro vytvoření výraznějšího večerního líčení.


Složení: Cocos Nucifera Oil, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Vegetable Oil, Mica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Silica, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, Kaolin, CI 77891, CI 77742, CI 77492, CI 77491, CI 77499


CLOVER - představ si výbuch růžových cukrovinek. Velmi hravá a dívčí barva, skvělá pro zvýraznění tvých rtů přirozeným a nenuceným způsobem. Clover je tužka na rty navržena tak, aby ti nabídla vždy svěží a revitalizující make-up s minimálním úsilím.


Složení: Cocos Nucifera Oil, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, Kaolin, CI 77891, CI 77742, CI 77491, CI 77492, CI 77499


MARIGOLD – béžová rtěnka s meruňkovými tóny. Teplý odstín ideální pro denní, ale i jako finiš večerního líčení s výrazným kouřovým líčením očí. Marigold doplní jakýkoli vzhled polomatným povrchem. Rty vypadají výrazné a plné přirozené barvy.


Složení: Cocos Nucifera Oil, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, Aluminum Hydroxide, Kaolin, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 15850, CI 77499

DAHLIA - šťavnatá, neutrální červená. Tento odstín opticky vybělí tvé zuby. Vhodná pro každý podtón pleti. Stane se výrazným akcentem tvého make-upu. Jemně se nanáší a roztírá. Vytváří tzv. "kissable lips". Tuto červenou jsi hledala celý svůj život!


Složení: Cocos Nucifera Oil, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, CI 15850, CI 77491, CI 77499


MAROON je v odstínu tmavě červeného vína. Perfektní pro večerní líčení - nanesená ve větší vrstvě může být základním prvkem líčení. V denním líčení jí stačí lehce poťupkat rty - získáš tak okouzlující efekt bobulovitě šťavnatých rtů.


Složení: Cocos Nucifera Oil, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Silica, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, CI 15850, CI 77499


Tužky na rty Annabelle Minerals jsou veganské a ekologické. Kombinace rostlinných olejů, vitamínu E a minerálů umožňuje dosáhnout efektu jemných, hladkých rtů s přirozenou barvou.


Tužka je balena v souladu s konceptem less waste v přírodních materiálech: dřevo s kovovým uzávěrem z růžového zlata.

Čtyři způsoby použití
Jumbo tužek na rty:

  • 1. RTĚNKA: tužku můžeš mít vždy u sebe a nanést ji kdykoliv budeš mít chuť
  • 2. 2V1 KONTURKA I RTĚNKA: tužkou můžeš vykreslit tvar rtů. Poté obrys vyplň barvou
  • 3. TVÁŘENKA: nakresli si na tvářích pár teček a ty rozmaž prsty, štětcem nebo houbičkou
  • LÍČENÍ OČÍ: vykresli oční linku, použij ji jako krémovou bázi nebo samotný oční stín

Najdi svůj PERFEKTNÍ odstín!

Zapni fotoaparát nebo nahraj fotku a vyzkoušej si naši kosmetiku. Zkoušej to bez make-upu a na denním světle, aby tón pleti odpovídal realitě. Posouvej barevné kruhy a vyber si ten nejlepší pro tvoji pleť.
<p>Najdi svůj <strong>PERFEKTNÍ</strong> odstín!</p>

S čím ti mohu pomoci

Oblíbené ingredience

KOKOSOVÝ OLE

Hydratuje, vyživuje a udržuje vlhkost

KARNAUBSKÝ VOSK

Zjemňuje a dodává lesk

VITAMÍN E

zlepšuje pevnost epidermis, silný antioxidant

ORYZANOL

Bojuje proti volným radikálům, zpomaluje proces stárnutí

Ukaž jak funguje

Máš dotaz k objednávce? Kontaktuj nás - rádi zodpovíme tvé dotazy!

Loading...