Personvernerklæring

Annabelle Minerals tar sine forpliktelser overfor kundene på største alvor. Dette gjelder også måten vi håndterer informasjonen du gir oss. Annabelle Minerals forplikter seg til å overholde alle gjeldende lover og bestemmelser angående beskyttelse av personopplysninger, og denne teksten definerer hvordan Annabelle Minerals håndterer de personopplysninger som samles inn via nettstedet.

Annabelle Minerals er ansvarlig for behandling av dine persondata fra våre nettsider. Denne personvernerklæringen gjelder data vi samler inn når du bruker våre nettsider. Formålet med erklæringen er å hjelpe deg å forstå hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de håndteres og hvilke rettigheter du har som kunde.

Personvernerklæringen beskriver også tiltakene vi gjør for å beskytte sikkerheten til disse dataene, og hvordan du kan kontakte oss angående vår praksis angående sikker behandling av persondata. Vi ber deg gjøre deg kjent med denne personvernerklæringen. Dersom du ikke ønsker at dine persondata skal brukes slik definert i dette dokumentet, kan det hende at vi ikke kan respondere på enkelte av dine henvendelser.

Vi ber deg regelmessig lese denne personvernerklæringen for å være oppdatert på eventuelle endringer i erklæringen, hovedsakelig alt som er knyttet til innsamling og omstendighetene rundt behandling av dine persondata.

Ansvarlig for dine personopplysninger
Annabelle Minerals (BLM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością) med adresse ul. gen. Maczka 9, 43-300 Bielsko-Biała, Polen er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.Har du spørsmål om personvern kan disse sendes til ask@annabelleminers.com.

Informasjonen vi samler inn
Vi samler inn dine personopplysninger for å levere, hjelpe, tilpasse og utbedre våre tjenester, og for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson.

2.1. Besøk på annabelleminerals.com

Ved å besøke vårt nettsted annabelleminerals.com loggføres dine brukerdata, for eksempel når du viser eller klikker på innhold eller søker på produkter.

2.2. Kundekonto

Ved å registrere deg på annabelleminerals.com og opprette din brukerkonto, samler vi følgende opplysninger om deg:

  • Navn

  • Adresse

  • Mobilnummer

  • E-postadresse

  • Mottaker av nyhetsbrev dersom aktuelt

  • Detaljer og historikk om dine kjøp på «Min Konto» annabelleminerals.com

2.3. Nyhetsbrev

Ved samtykke til å motta nyhetsbrev fra Annabelle Minerals, samler vi følgende opplysninger om deg:

  • E-postadresse

  • Fødselsdato

  • Geografisk område

2.4. Handel i nettbutikken

Ved handel i vår nettbutikk, behandler vi kun de personopplysninger som oppgis til oss i forbindelse med behandling av din ordre og gjennomføring av våre forpliktelser overfor deg.

2.4.1 Innlogget som eksisterende kunde på annabelleminerals.com

Dersom du har opprettet kundekonto på annabelleminerals.com og handler i vår nettbutikk som eksisterende kunde, blir følgende opplysninger samlet inn:

  • Navn

  • Adresse

  • E-postadresse

  • Mobilnummer

  • Ordrehistorikk

  • Ordredetaljer (bestilt produkt, antall og pris)

2.4.2 Anonym bruker uten egen kundeprofil på annabelleminerals.com

Ved å handle i vår nettbutikk på annabelleminerals.com som anonym bruker uten å logge inn med egen kundeprofil, blir følgende opplysninger samlet inn:

  • Navn

  • Adresse

  • E-postadresse

  • Mobilnummer 

  • Ordredetaljer (bestilt produkt og pris)

Hvordan vi behandler dine personopplysninger
Annabelle Minerals behandler dine personopplysninger hovedsake
lig for å kunne sende deg produkter du har bestilt. I tillegg behandler vi personopplysninger når du ber oss om råd, i forbindelse med oppfølging og spørsmål, samt for å kunne tilby deg en tilpasset og personlig brukeropplevelse av våre tjenester.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen er i enkelte tilfeller samtykke. Dette gjelder blant annet behandling i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev. I slike tilfeller blir du bedt om å samtykke, og samtykket kan når som helst trekkes tilbake. I andre tilfeller er det rettslige grunnlaget for behandlingen Annabelle Minerals sine berettigede interesse i å administrere kundeforholdet og oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

3.1. Besøk på annabelleminerals.com

Opplysningene som samles inn i forbindelse med ditt besøk på annabelleminerals.com benyttes for å tilpasse og forbedre innholdet på hjemmesiden vår, i tillegg til at vi kan vise deg annonser for våre produkter, tjenester og arrangementer i andre kanaler og nettsteder utenfor vår hjemmeside.

3.1.1. Henvendelser via e-post

Henvendelser via e-post lagres i separat mappe i e-post systemet til Annabelle Minerals der utvalgte konsulenter har tilgang til å svare på henvendelsene. Henvendelsene slettes fra e-post kontoen etter en viss tid, dersom de ikke lenger er relevante.

Vi ber deg om å ikke sende sensitive personopplysninger som kortnummer eller personnummer på e-post.

3.3. Nyhetsbrev

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev behandles på følgende måte:

  • Du mottar nyhetsbrev som holder deg oppdatert om våre tilbud eller kommunikasjon relatert til markedsføring.

  • Dersom du deltar i kampanjer eller konkurranser i regi av Annabelle Minerals via våre nyhetsbrev, vil opplysningene du oppgir benyttes bare for å gjennomføre disse.

  • Vi benytter din e-postadresse for å bekrefte identiteten din.

  • For å kontakte deg i forbindelse med endringer i denne personvernerklæringen.

Det er frivillig å motta dette, og du må eksplisitt melde deg inn i forbindelse med registrering. Du kan til enhver tid stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å logge deg inn på «Min Konto» og avregistrere deg som nyhetsbrevkunde.

3.4. Handel i nettbutikken

Vi behandler kun de personopplysninger som er absolutt nødvendige for at vi skal kunne behandle din ordre på en sikker og trygg måte, samt gjennomføre våre forpliktelser overfor deg ved handel på annabelleminerals.com. Ditt telefonnummer benyttes bare til å informere deg dersom det skulle være noe med bestillingen din. På din e-postadresse vil du motta din ordrebekreftelse, samt informasjon om når varene dine sendes fra oss.

Når du foretar en bestilling, kan du etablere en kundeprofil hos oss. Vi behandler da de opplysninger du oppgir, som kontaktopplysninger, samt ordrehistorikk og tilgjengelige opplysninger som grunnlag for nyhetsbrev, produktinformasjon, tilpasset markedsføring og analyser.

Ved reklamasjon på varer, eller ved retur av varer, vil dine kontaktopplysninger bli behandlet for å kunne registrere reklamasjonen og gjennomføre retur.

Kortnummer oppbevares av Annabelle Minerals kun i den grad det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Disse vil da være behandlingsansvarlig, og må bli kontaktet for deres behandling av personopplysninger.

3.5. Analyser og innsikt

Vi samler inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter du klikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen brukes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter. Informasjonen brukes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi benytter Google Analytics for å få bedre forståelse av våre kunders brukeropplevelser på vår nettside og for å gjøre oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics arkiverer ingen sensitiv informasjon som måtte sette i fare våre kunders sikkerhet eller informasjon som på noen måte kan brukes til å identifisere brukere.

Oppbevaring og sletting av personopplysninger
Annabelle Minerals vil slette dine personopplysninger n
år disse ikke lenger er nødvendig å beholde for den tjenesten vi yter til deg. Annabelle Minerals vil ikke slette opplysninger vi er lovpålagt å oppbevare en viss tid, for eksempel av hensyn til regnskapslovgivningen.

Oppbevaring av personopplysninger vil måtte oppbevares for å oppfylle pliktene vi har til å ha regnskapsdokumentasjon, normalt 5 år, og for å sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter du har kjøpt av oss.

Du kan også selv slette din brukerprofil.

Deling av informasjon til tredjeparter
Ingen ekstern tredjepart kan bruke dine personopplysninger til egne formål. Forholdet til slike tredjepartsleverandører er regulert i databehandleravtaler. Annabelle Minerals kan utlevere personopplysninger til databehandlere som utfører tjenester for Annabelle Minerals. Databehandlerne vil kun bruke personopplysningene til det formålet de samles inn for, eller for tjenester de utfører for Annabelle Minerals. Vår bruk av databehandlere er definert i databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven og personvern-forordningen. 

Av de som mottar personopplysninger av oss for å betjene dine bestillinger er Posten. Det er kun mottakerens navn, adresse og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse. Opplysningene slettes etter at tjenesten er blitt fullført.

Dine rettigheter
Annabelle Minerals håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Som bruker av tjenestene til Annabelle Minerals har du rett til å be oss om innsyn i dine personopplysninger som vi behandler og måten de behandles på. Vi respekterer ditt personvern, men samtidig har vi behov for å behandle dine personopplysninger for å betjene deg med bl.a. sende deg de produkter du bestiller.

Du har til enhver tid rett til å be om å motta informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg og få innsyn i dine personopplysninger. Du har også rett til å kreve korrigering, sletting eller begrensning av behandlingen. I tilfelle spørsmål om personopplysninger knyttet til deg og dine ordre, samt ønsker om å gjøre bruk av dine rettigheter etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via e-post ask@annbelleminers.com

Mener du at dine personopplysninger ikke behandles som beskrevet her eller at behandlingen strider mot lover og regler, kan du til enhver tid sende inn en klage til ask@annabelleminers.com eller Datatilsynet.

Endringer i denne personvernerklæringen
Annabelle Minerals forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen. Endringene blir lagt inn på denne siden, og du blir varslet på e-post om mer omfattende endringer eller endringer som krever ditt samtykke.