TUŽKA na oči
TUŽKA na oči
TUŽKA na oči
Späť
Ďalej

TUŽKA na oči

8,90 €

Měkká tužka na oči. Jemné krémové složení na bázi přírodních olejů a minerálů pečuje o pokožku. Jemná i pro citlivá oční víčka. Pomáhá dokončit make-up a zdůraznit tvar oka. Ve třech univerzálních barvách.

Tužka na oči: Pine

Shipping costs from 5,00 €. Check it out!

Důvody, proč si mě zamiluješ

Barvy

Každodenní odstíny pro mnoho příležitostí

Přírodní složení

100 % přírodních ingrediencí + hydratační složky

PRECIZNOST

Odpouští chyby – snadno s ní nakreslíš linku. A to i s méně zručnou rukou

Více o produktu

Perfektní finiš pro oční make-up. Tužky na oči Annabelle Minerals ti pomohou namalovat linku libovolné tloušťky. Nenahraditelný v profesionálním i každodenním líčení. Tužky mají sametově krémovou texturu, díky které hladce kloužou po pokožce a umožňují namalovat linku bez námahy - a to i méně zručným uživatelům. Jsou krémové, takže je velmi snadné opravit případné chyby nebo linku rozmazat štětcem na oční stíny nebo prstem.


Tužky na oči jsou šetrné k jemné pokožce kolem očí. Jsou vhodné pro kreslení linek na očním horním i dolním víčku a zvýraznění vodní linky. Jejich krémové složení umožňuje přesné vykreslení linky libovolné tloušťky. Make-up se nerozmazává a je permanentní.


DARK WOOD je temná vinylově černá barva. Klasická tužka, kterou bys měla mít vždy po ruce. Perfektní jako tužka na oči, k ohraničení linie řas a jako podklad pod stíny.


Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Mica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Glyceryl Undecylenate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, CI 77499


FOREST SKY – grafitově šedá s lesklými částečkami. Krásně se hodí k modrým a zeleným očím. Získej jemně kouřový efekt s lehkým leskem.


Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Mica, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, CI 77499, CI 77891, CI 77491, CI 77492 

 
PINE je neutrální tmavě hnědá barva v matném provedení. Funguje skvěle samostatně ale i v každodenním líčení, jako kouřová tužka na oči a obočí.


Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Mica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, Benzyl Alcohol, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891

CHERRY - nepřehlédnutelná kombinace vínové a švestkově fialové barvy, doplněná o částečky odrážející světlo. Tato tužka,  zdůrazní každý pohled, zvláště pak se zelenou duhovkou oka.

Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Mica, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Silica, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, CI 77491, CI 77499, CI 77891

IRIS - chladná, elegantní fialová s nádechem kovového třpytu. Zvýrazňuje krásu modrých a hnědých očí. Perfektní fialová pro ty, kteří mají rádi barevné akcenty i v klasickém líčení.

Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifer Oil, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Mica, Coper-Nicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Maltodextrin, Oryzanol, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Kaolin, CI 77891, CI 77007, CI 42090, CI 75470, CI 7750

PLUM švestkový odstín fialové s duhovými částečkami. Klasika rozbitá barevnou brilancí. Odstín se na očním víčku mění v závislosti na úhlu dopadu světla.


Složení: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Mica, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Silica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Kaolin, CI 77891, CI 77499, CI 77742, CI 77491


Jak používat tužky na oči?
Nezapomeň nanést správný podklad na oční víčko. Před líčením na něj aplikuj trochu minerálního make-upu, aby tužka déle vydržela. S oční linkou nakresli přesnou linku, například v podobě klasického kočičího oka. Můžeš také vytvořit rozmazanou a jemnější linku. Pro druhou volbu jednoduše přejeď tužkou přes oční víčko – nebojte se nepřesnosti. Poté ji rozetři štětcem na roztírání očních stínů.


Tužky na oči Annabelle Minerals jsou organické a veganské. Receptura založená na rostlinných olejích, vitamínu E a minerálech je extrémně pohodlná a snadno se používá.


Tužka je balena v přírodních materiálech: dřevě a kovovém uzávěru z růžového zlata.

Jak používat
tužky na oči?

  • 1. Nezapomeň připravit oční víčko. Před líčením očí nanes trochu minerálního make-upu, který zvýší jeho výdrž.
  • 2. Tužkou na oči nakreslíš přesnou linku. Pokud ti chybí praxe - vykresli nejprve tečky na linii řas. Poté je spoj.
  • 3. Chceš-li vytvořit rozmazanou a jemnější linku, přetáhni tužku přes oční víčko – neboj se přesnosti. Poté rozmazej štětcem na oční stíny.
  • Tužky na oči mají jemné přírodní složení, takže s nimi můžete nalíčit celé oči - včetně vodní linky.

Najdi svůj PERFEKTNÍ odstín!

Zapni fotoaparát nebo nahraj fotku a vyzkoušej si naši kosmetiku. Zkoušej to bez make-upu a na denním světle, aby tón pleti odpovídal realitě. Posouvej barevné kruhy a vyber si ten nejlepší pro tvoji pleť.
<p>Najdi svůj <strong>PERFEKTNÍ</strong> odstín!</p>

S čím ti mohu pomoci

Oblíbené ingredience

KOKOSOVÝ OLE

Hydratuje, vyživuje a udržuje vlhkost

KARNAUBSKÝ VOSK

Zjemňuje a dodává lesk

VITAMÍN E

zlepšuje pevnost epidermis, silný antioxidant

ORYZANOL

Bojuje proti volným radikálům, zpomaluje proces stárnutí

Máš dotaz k objednávce? Kontaktuj nás - rádi zodpovíme tvé dotazy!

Loading...