RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
RTĚNKA
Späť
Ďalej

RTĚNKA

11,90 €

Rtěnky Annabelle Minerals jsou více než jen průměrný produkt na rty. Může se pochlubit přírodním a vyživujícím složením, dostupným ve svůdných odstínech s jemně lesklým finišem, který poskytuje pohodlné nošení. Jeho snadná aplikace eliminuje potřebu použití zrcadla při její aplikaci. Rtěnka na rtech klouže a zvýrazňuje jejich krásu. Tato rtěnka je k dispozici v elegantním zlatém magnetickém pouzdře, navíc s možností refillu.

Možnosti:

Odstín: Strawberry

Shipping costs from 5,00 €. Check it out!

Důvody, proč si mě zamiluješ

KOMFORT

Podobá se balzámu na rty, zvýrazňuje a zjemňuje rty a zároveň navozuje pocit lehkosti

BARVA

Bez námahy se vpíjí do rtů, poskytuje viditelný odstín a přirozeně vypadající povrch

EKO-UVĚDOMĚLÁ

Elegantní kovové pouzdro ve zlaté barvě. Zakoupeno jednou, následováno pohodlnou výměnou náplní

Více o produktu

Je to více než jen rtěnka. Je to produkt, který obejme tvé rty jako žádný jiný. Rtěnka hladce splyne s tvými rty a dodá jim šťavnatý a přirozený vzhled. Složení je tak pohodlné při nošení, že občas dokonce zapomeneš, že ji máš na sobě. Rtěnka Annabelle Minerals je obohacena o směs přírodních másel, olejů, vosků a vitamínu E. Tato kombinace definuje a vyživuje tvé rty, chrání je před ztrátou vlhkosti a poskytuje hydrataci. Intenzitu barvy si můžeš přizpůsobit podle svých preferencí, od jemného denního nádechu až po výrazné večerní líčení díky silnější aplikací. V obou případech zůstanou tvé rty lehké a pohodlné a vyhneš se pocitu zatížení nebo vysušení. Tato rtěnka je fantastický nástroj pro rychlý make-up. Mírná aplikace na tvé rty může bez námahy naplnit celý tvůj obličej barvou a potěšením. Vyber si z řady úchvatných odstínů:

APRICOT - svěží broskvový nahý odstín. Představuje nejsvětlejší odstín v kolekci. Bezvadný béžový tón, který ocení teplé i chladné typy. Tento odstín je univerzální, určený k nošení buď samostatně, nebo jako nedílná součást moderních trendů líčení, včetně ombre rtů a v kombinaci s výraznějšími očními linkami.
Složení: Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Seed Butter, CI 77891, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus AnnuusSeed Cera, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Zea Mays Starch, CI 77491, ci  77492, Shorea Robusta Resin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, CI 77499,Helianthus Annuus Seed Oil, CI 15850

BROWN FIG - připomíná růžový karamel a vyzařuje elegantní kouzlo. Její forma je rafinovaná a všestranná, takže se dokonale hodí pro všechny typy pleti. Tento odstín funguje skvěle jako denní nádech barvy a také slouží jako ideální finiš pro večerní líčení, zejména při zaměření se na oči. Skutečná nutnost!
Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Seed Butter, CI 77891, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, CI 77491, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Zea Mays Starch, Ci 77492, CI 77499, Shorea Robusta Resin, CI 15850, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil

COCONUT – teplý hnědý odstín, připomínající grunge éru z 90. let. Odstín Coconut je neodolatelně podmanivý. Tato rtěnka byla vytvořena tak, aby vyvolala zvědavost a fascinaci.
Složení: Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, CI 77491, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, CI 77891, CI 77492, Zea Mays Starch, CI 77499, Shorea Robusta Resin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, CI 15850, Helianthus Annuus Seed Oil

DRAGON FRUIT - tento fuchsiový odstín je potěšením pro všechny nadšence bobulovitých odstínů. Je navržena tak, aby zaujala přední místo ve tvé make-up sbírce.
Složení: Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Seed Butter, CI 15850, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Zea Mays Starch, Shorea Robusta Resin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Aluminum Hydroxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Ci 4209

GUAVA – pudrově růžový odstín. Perfektní neutrální barva pro světlou, alabastrovou pleť. Okouzlující, bonbónová barva, která rozzáří obličej.
Složení: Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Comunis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Seed Butter, CI 77891, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Zea Mays Starch, CI 75470, Caprylic/Capric Triglyceride, Shorea Robusta Resin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, CI 77491, Helianthus Annuus Seed Oil, Maltodextrin, Ci 77492, Vanilla Planifolia Fruit Extract

STRAWBERRY je barva zralé červené s jemným leskem. Vypadá skvěle přes den, jako lehký nádech, nebo v plné barvě na večer. Strawberry je šťavnatá, radostná a energizující barva.
Složení: Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, C10-18 Triglycerides, Euphorbia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Seed Butter, CI 15850, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Zea Mays Starch, Shorea Robusta Resin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ci 77499


Buď si jistá, že je těžké odolat kouzlu tohoto složení, které udrží tvé rty nepřehlédnutelné.

Kup si svou první rtěnku Annabelle Minerals v elegantním zlatém kovovém pouzdře. Poté se sáhni po náplni v tebou preferovaném odstínu. Tato volba je nejen v souladu s ekologickým vědomím, ale také se ukazuje jako ekonomicky důvtipné rozhodnutí.

Rtěnku
budeš zbožňovat pro:

  • 1. Je to rtěnka navržená pro každodenní použití bez námahy.
  • 2. Aplikuj ji podobně jako balzám na rty, když hledáš hydrataci a jemný odstín. Jemným poklepáním konečkem prstu barvu plynule rozetřeš na rty.
  • 3. Při večerním líčení ji navrstvi pro výraznější odstín. Díky hydratačnímu složení se můžeš spolehnout, že rty nevysušuje ani nezatěžuje.
  • Máš chuť na univerzální make-up? Tato rtěnka funguje skvěle i jako tvářenka a oční stíny.

Najdi svůj PERFEKTNÍ odstín!

Zapni fotoaparát nebo nahraj fotku a vyzkoušej si naši kosmetiku. Zkoušej to bez make-upu a na denním světle, aby tón pleti odpovídal realitě. Posouvej barevné kruhy a vyber si ten nejlepší pro tvoji pleť.
<p>Najdi svůj <strong>PERFEKTNÍ</strong> odstín!</p>

S čím ti mohu pomoci

Oblíbené ingredience

KARNAUBSKÝ VOSK

Zjemňuje a dodává lesk

VITAMÍN E

zlepšuje pevnost epidermis, silný antioxidant

ARGANOVÝ OLEJ

Vyživuje, hydratuje a regeneruje. Chrání před škodlivými vnějšími faktory. Posiluje pokožku a vlasy

RICINOVÝ OLEJ

Má promašťující, vyhlazující a zjemňující účinek. Je kompatibilní s lipidy epidermis, díky čemuž působí do hloubky

OLEJ ZE SLUNEČNICOVÝCH SEMEN

Zabraňuje nadměrnému odpařování vody z povrchu pokožky a vytváří okluzivní vrstvu. Má regenerační, protistárnoucí a zjemňující vlastnosti

JOJOBOVÝ OLEJ

Reguluje rovnováhu vody a lipidů v pokožce. Pomáhá udržovat pevnost a elasticitu. Urychluje regenerační procesy

KAKAOVÉ MÁSLO

Bohaté na antioxidanty, vitamíny a mastné kyseliny. Prokazuje pozoruhodnou kompatibilitu s lidskou pokožkou. Působí jako silné změkčovadlo, které pokožce nabízí lubrikaci, ochranu a vlhkost. Účinně zabraňuje ztrátě vody z epidermis.

EXTRAKT PRYSKYŘICE SHOREA ROBUSTA

Zvlhčuje, eliminuje suchost a drsnost

Máš dotaz k objednávce? Kontaktuj nás - rádi zodpovíme tvé dotazy!

Loading...